EB

Posted: 2007. április 26. in Agymenés

Magam részéről örülök, hogy nem kaptuk meg! A négyes metró országában, egy gyalázatos úszó EB után, abban az országban, ahol egyedülálló módon éppenhogy nullszaldós a Forma1 (forrás: Palik László), minek akarunk mi foci EB-t? Még talán ha a bajnokok ligájába tudnánk küldeni egy csapatot, akkor nem röhögték volna ki a hazaérkező Mészölyéket (ami paraszt dolog volt, de mellesleg bizonyos szemszögből érthető).

Ja, és azt meg a világ legszánalmasabb dolgának tartom, hogy ezért is a djurtsány bácsi, aki bántsa a embereket a hibás!

Blogged with Flock

Reklámok
Hozzászólások
  1. Johnny szerint:

    Ez így van! Én személy szerint – most ezért meg köveznek – annak a kezét is eltörném aki a “Labdarúgás” című főrmedvényt a kezébe veszi. Még mindíg a 6:3-ból élünk, miközben a háttérben milliókat sikkasztanak és milliárdokat mosnak tisztára! Bár mi is történik a magyar labdarúgással – megfigyelhető – mindíg ugyan azok az arcok irányítanak. Véleményem szerint a magyar labdarúgást egy teljesítményalapú díjazással lehetne megmenteni. ( Nyer a csapat – nagy prémium, veszít – minimálbér ). Ja. és ha veszít a csapat nem biztos, hogy az edzőt kell elsőnek elküldeni!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s