Olaj

Posted: 2007. július 5. in Agymenés

[…] Ezt a magyarázatot (ti. hogy a kamera órája áramszünet miatt nem mutatta a helyes időt) Pelle Andrea nem fogadja el, szerinte furcsa, hogy a kamera éppen akkor nem működött, amikor Kármán Irént megtámadták. […]

forrás: index.hu – bulvár rovat (tényleg, nem csalás, tessék megnézni… Kezd visszatérni a hitem az indexbe 🙂

Timestop! Speciel nem vagyok meglepve! Azon sem, hogy a verés idejében “véletlenül” áramszünet volt! Elég csak belegondolni, hogy itt közép európai szemszögből nézve a 20. század legnagyobb gazdasági bűncselekmény-sorozatáról beszélünk! Ebben épp úgy benne voltak Antalnak és Borosnak, mint Hornnak, és annak a pöcs I. Szent Viktornak emberei! Gyurcsányban már annyira személy szerint nem vagyok biztos*, de ha bizonyítékok kerülnének elő, hogy ő is (álomvilág, tudom én) akkor úgy tennék, mint Pelikán esetében kedves barátja, Dániel Zoltán, aki volt kedves felnyitni a pince ajtót. (“Elvtársak… tegyék a dolgukat!“)

EDIT: * Ez egy kis magyarázatra szorul – nem objektív megállapított alátámasztott tényről beszélünk, hanem teljes mértékben szubjektív faszságról, amire csakis egy komcsi képes! Egy kereszténydemokrata érzelmekkel felvéretezett nemzeti viktorka rajongó erre soha nem lenne képes, tudjuk jól! Ez csak amolyan marhaság.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s