Felelős döntés

Posted: 2008. március 10. in Agymenés
Címke: , ,

Az ország meghozta felelős döntését!

Azért fontos, mert végre most semmiért nem hibáztathatják a kormányt, ami orvosi, vagy oktatási ügyekben történik. Ezeken a tereken nem sokára ugyanolyan szar lesz minden (ha nem szarabb) mint másfél éve. Hiller-haver, és Ágnes asszony nem hibáztatható semmiért! Ők megpróbálták, ti eltöröltétek! Csak ne panaszkodjatok a kórházak, és iskolák minőségét látva!

Emberek! Ezt elkúrtátok! Nem kicsit, nagyon! Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit Ti csináltatok! Persze meg lehet magyarázni! Nem akarunk fizetni, meg satöbbi, de ha 5000 forinttal csökken a fizetésetek, mert igazi megreformálás híján továbbra is annak a 3 millió embernek kell fizetni a vizitdíjból kieső összeget, aki egyébként adót fizet… Mit gondoltok, kik azok, akik naponta 3-szor járnak orvoshoz? Ja, igen, a cigányok – akik nem dolgoznak!

Ezzel a döntéssel nem a felelősség-tudatot bizonyítottátok, hanem azt, hogy a magyar ember akkor is a rosszabb megoldást választja, ha beledöglik! Lényeg, hogy lehessen háborogni. ’89-’90 környékén is azt vártátok, hogy egy csapásra mi legyünk a nyugat, oszt nem jött be, mert féltek bevallani nektek: ennél mélyebbek a problémák!

A magyar ember annyira utálja Gyurcsányt, hogy még a saját életét is képes elbaszni miatta! Csak gratulálni tudok a felelős döntéshez.

Mit gondoltok, miért néz le minket a világ minden polgára? Jó dolog, hogy a romákra kenjük, mert kiváló bünbakok, mert tényleg nagyon nagy részük képtelen szocializálódni, és a szándék sincs meg bennük, hogy többek legyenek, mert számukra nem az a teljes értékü élet, mint a fehér ember számára. De azt gondolni, hogy minden bajnak ez a forrása… Eszméletlen nagy ostobaság!

Nem tudom, mi lesz ezzel az országgal, de nem is érdekel! Amit főztetek, egyétek meg! Boldogan fogok az ország romjai fölött tort ülni! Csak mire felfogja az értelmesebbje, hogy mit müvelt, addigra késő lesz! Hajrá! Drukkolok nektek, hogy olyan posványba taszítsátok az országot, ami a háború-súlytotta Irak alá is lesüllyedhet! Még népszavazgassatok, hátha sikerül!

Egyszer egy ember azt mondta: a demokrácia az okosak politikája. Ehhez csak annyit füznék hozzá: mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék irányítanak.

Reklámok
Hozzászólások
  1. Lilla szerint:

    Teljes mértékben egyetértek az előttem lévővle. Tegnap csalódtam az országban. Hallgattam este a beszédeket és igen megütötte fülemet az amit Orbán Viktor mondott, lényegében ő most az idősebb embereknek köszönte hogy a vizit és napidij el lett törölvel. Azt is mondta hogy ők most az idősebb embereket támogatják. Ez mind szép és jó.De hol lesz majd az a 75 éves nénike 20 év mulva mikor én talán már 2 gyerek anyja leszek? Nem a fiatalságra kéne alapozni és nekünk jobb jövőt csinálni, és tényleg ne az legyen minden fiatal eső gondolata h ha végez az iskolában akkor külföldre menjen.Mi lesz ezzel az országgal így?A magyar ember irigy és önző.Ez kiderült ebből a szavazásból is. mindent ingyen nincs is ennél szebb gondolat ez tény.De ha bárki is aki 9-én behúzta a 3 igent, elgondolkodott volna és elnézett volna nyugat felé, és nem csak az lobogott volna a szemük felett h ingyen ingyen- mit egy rossz drogos, vagy alkesz.Lassab oda fogunk jutni mint Argentína.
    Sajnálom ezt a szép országot. Sajnálom a sajáta korombeli fiatalok és majd a gyerekeim jövőbeni életét is.

  2. Gerzson szerint:

    Egy év távlatából visszatekintve, úgy, hogy manapság már mélyen magasról, és ívesen szarom le a magyar politikát, még mindig minden szavában egyet kell értenem ezzel a bejegyzéssel…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s