Tevhit

Posted: 2008. április 3. in Agymenés
Ha a Fidesz hajlandóságot mutatna egy hasonló kiigazításra, a lehető legjobb opció a minél hamarabbi előrehozott választás és kétharmados Fidesz győzelem lenne, mivel egyrészt egy ilyen helyzetben még akár az ún. és annyira áhított (és reménytelennek tűnő) kiegyezésre sem lenne szükség, alaptörvényeket is könnyen módosíthatnak, és nem kellene a népszerűségi listákkal sem foglalkozni” – fogalmazta meg sarkos véleményét az egyik elemző, ami akár konszenzusos álláspontnak is tekinthető.

Ha nem az orban viktor vezette fektelenul demagog fideszrol lenne szo, magam is osztanam ezt a velemenyt. Egy 2/3-os fidesz gyozelem azonban (emlekezve, es nem feledve az elozo ciklusukat) ezt az orszagot vegleg visszaforditana a pluralis allam lehetosegetol/eszmejetol, es olyan helyzetbe taszitana, amihez kepest a Kadar-rendszer finom pihe-puha alom! Azok a jobbosok, akik errol azt hiszik, ez csak egy balos beteg agyszulemenye, el kell keseritsem! Nem az! 😦 Tudok peldakat hozni a multbol, milyen orban viktor demokracia-elkepzelese! Ha pedig azt mondjatok, ez faszsag, akkor csak kepzeljetek el: hogy ereznetek magatokat vasarnap este, ha djurcsany kapna 2/3-os felhatalmazast?

Nem vagyom ra, hogy amig 50 ev el nem telik a rendszervaltastol szamitva akarmelyik part is 2/3-od szerezzen! Ennek az orszagnak abban a pillanatban vege, amint egy felelotlen csapat az alkotmanyt is konnyen tudja modositani!

NEM! Ezt NEM SZABAD hagyni!

Blogged with Flock

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s