THC

Posted: 2008. május 26. in Agymenés

Fodor Gábor füvezett, és a gyerekeitől sem venné el, ha találna náluk. Mára persze tiszta, de ez így is van jól!

Az a legfőbb probléma, hogy ha valaki bármilyen drogot említ, egyből a mocsokban fetrengő heroinista képe sejlik fel sokakban. Pedig azért legyünk már ésszerüek! Attól, hogy veszek egy sört, még nem leszek alkoholista!

Ha egyszer alkoholistává (gy.k.: drogossá, ahol az addiktív szer az alkohol) válik valaki, komolyabb dolog van mögötte! Család széthullása, munkahelyi problémák, lelki nehézségek… Nem attól leszel alkoholista, hogy megiszol egy sört, és nem attól leszel drogos, hogy elszívsz egy jointot!

A fü tiltásának a világon SEMMI ÉRTELME! SEMMI!

Nem egy veszélyes szer! Foglalkozhatnának az igazi veszélyes drogokkal! Például a krekk! Az egy igazán szarházi cucc! Az első adag ingyen van, és azonnal kialakul a pszihológiai függés. Nem néha használod, aztán kicsit többet, nem! Az első adag után függő vagy! Ez az igazi drog! Ezt kéne üldözni!

(Füvesekből is elismerem, hogy azok »üldözése« fontos, akiknek a lába alól már kicsúszott a talaj, de őket sem börtönnel kell fenyegetni, hanem gyógykezeléssel! Ahogy az anonim alkoholisták esetében is! Aki tudja, hol a határ, azzal semmi gond nem lesz! Azt csak legfeljebb feleslegesen baszogatják)

UPDATE: És ne felejtsük el: ha a fü legális lenne szabályozott körülmények között, akkor nem az alviág használná azt a pénzt, amit a használók mindenképp ráköltenek! Kérdés, hogy milyen módon szerzik be, nem az, hogy beszerzik-e… Szük látókörre vall ennek be nem látása!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s