Aki masnak vermet as… esete

Posted: 2008. június 24. in Agymenés
[…] a relatív többség, tehát minden második ember úgy véli, az ország helyzetének javításához nincs szükség megszorításokra. Ezt a nyugdíjasok majdnem fele így gondolja, a fiatal demokraták szavazói közül pedig még többen, tízből hatan utasítják el, hogy további megszorításokkal igyekezzenek az ország helyzetén javítani.
index.hu

Tehat ha jon OV a valasztasi igereteivel, es esetleg megszavazzak, akkor csapdaban van. Vagy megszorit, es tenyleg vegleg kirangatja a gazdasagot a godorbol (ezesetben segget csinal a szajabol) vagy azt csinalja, mint gyf: elkurja, es negy even keresztul nem csinal semmit! SEMMIT!

Megszoritasok eseten, mivel kiengedtek a szellemet a palackbol, egybol jonni fognak a balos nepszavazasi kerelmek, amik ellehetetlenithet[ik|nek] a kormanyzatot. Hogy az MSZP meglovagolja-e ezt a hullamot – szembesitve OV-t a tettei kovetkezmenyevel – azt nem tudom! Az idealis az lenne, ha Vitya normalis nyilt szinvallasra kenyszerulne! (Hazudtunk reggel, delben este, minden hullamhosszon!) Ez tul szep lenne, nem is merek ra gondolni!

Amit a fidesz gyozelem utan a kovetkezo negy evtol varok az egyszeru: pokhendi, mas velemenyekkel nem torodo, erobol kormanyzas lesz! Happy End Kft-kkel, Ezusthajokkal, penzmosassal. Mindekozben kommunikacio szempontjabol – immaron a kormanyzati erot is maguk mogott tudva – minden ellenoldali mediat ellehetetlenitenek! Nehogy ma valami buzi ATV-s azt merje mondani, hogy nem jo, amit a kormanyzat csinal!

Hogy ez csak remkep? Nem! Ez tapasztalat! Annak a negy evnek a tapasztalata, ami miatt Orban Viktor 6 eve ellenzeki vezer! Az emlekek azonban megfakulnak! Faj kimondani, de a valaszto ostoba! Itt pedig nem egyenekrtol beszelek, hanem tomegekrol! Azokrol a tomegekrol, akiknek szelektiv hallasa van! Azokrol, akik ha ket ember ugyanazt mondja, az egyiket az egekbe emelik, a masikat a sarba tiporjak. Miert? Mert masik part tagja!

A magyar kozelet beteg! Ez azonban nem gazdasagi kerdes! Ez demagog nepszavazasok, suket emberek, ostoba szolamok betegsege! Az MSZMP oroksege! Azoke az MSZMP-seke, akik a gengszter-valtasnal kiestek a pixisbol!

Bayer Zsoltoke, akik felhaborodtak a kereszteny szo emlitesere is 15 eve! Csintalan Sandoroke, akik ciganykereket vetettek a ketharmad lattan! Lovas Istvanoke, akik a Partelet cimu rovatot vezettek a Nepszabadsagban! KISZ titkaroke, akik most forditva a koponyegukon azt allitjak, elutasitjak a rendszert, de kozben ok voltak legkozelebb a tuzhoz!

Hogy bekovetkezik-e tarsadalmi fordulat, az nem a politikusokon mulik! Eszre kellene mar venni, hogy azert csinaljak, hogy elfedjek a valosagot! Azt a valosagot, amit a szocializmushoz (gulyas-kommunizmushoz) hozzaszokott tomegek nem birnanak elviselni! Azt, hogy el kell felejteni, de legalabbis atertelmezni a gondoskodo allam fogalmat. Maskepp kene csinalni! Nem igy!

Blogged with the Flock Browser
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s