It’s a BOMB

Posted: 2008. augusztus 2. in Agymenés

Megy a szellemi onkielegites a mediaban, es az okosok persze mondjak, hogy “mekkora nagy faszok voltak a tuzszereszek, hogy kiuritettek a varost, pedig nem is volt bomba!!!

Na most ugyebar azt mondjak egyes szellemi fogyatekosok, hogy a tuzszereszeknek elobb meg kellett volna vizsgalni a bombat, van-e benne valamilyen gyujtoszerkezet, es csak ha van, akkor kell csak emberkedni, hogy most kiurites, meg ilyesmi!

Csak azt nem ertem, hogy ha felesleges volt a kiurites, az “okosok” miert nem szoltak akkor, kedden delelott?

Mert nem tudtak, hogy nincs bomba! Ahogy nem tudta SENKI!!! Felmerult akar egy percre is valakiben, hogy a tuzszereszek csak ugy passiobol, mert jo moka, kiuritenek egy ekkora varosreszt? Mert ha igen, az nagyon szomoru!

Ha a bombafenyegetesnek csak a legkisebb latszata is van, az erintett teruletet a szabalyzat szerint ki KELL uriteni. Ha elobb elkezdenenek vizsgalodni, es csak valos fenyegetes eseten cselekednenek, akkor ezt a logikat kovetve igazabol a Keletit sem kellett volna lezarni. Sot egy iskolat sem kellene elhagyni bombariadonal. Nem volt ugyanis bomba, csak valami elmebeteg telefonalt. Majd ha lesz bomba, uritunk!

Csakhogy ez nem igy megy!

Magam reszerol innen szeretnem megkoszonni a tuzszereszeknek, hogy eletuk kockaztatasaval teszik a dolgukat meg olyankor is, amikor egy olyan bombatesthez kell kozel menniuk, ami valos fenyegetes eseten meg legoptimalisabb esetben is 300 meteren belul mindenkit megolne!

A tahokkal meg ne foglalkozzanak! Magukrol allitanak ki bizonyitvanyt!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s