VEN volt

Posted: 2009. május 4. in Agymenés
Címke:

Az utolsó… Nincs tovább!

Rossz érzés kimondani, de valami hiányzott. Valami, ami régen megvolt benne, de mára elsilányult, megfakult. Talán az, hogy két év helyett egy évet elég volt várni az újra, így nem tudták magukat eléggé felpörgetni az emberek. Talán az, hogy nem volt igazi olyan jellemes diák-rektor jelölt, aki igazán megfogott volna. Vagy talán felnőttem? Nem is tudom… Talán az igazi ok nincs is előttem. A lényeg: számomra ez az utolsó VEN volt.

Most pedig egy perces néma csend a Veszprémi Egyetemi Napok emlékéért. Azért a rendezvényért, ami anno az egyetem minden egyes polgárát büszkévé tette.

Kár volt bezárni kvázi a négy fal közé a rendezvényt. Nem tudom, az egyetemi vezetés is érzi-e: ez már nem ugyanaz, mint 40 éve. Vagy akár mint 20 éve, amikor a szüleink csinálták, és az egész városra kiterjedő óriási esemény volt. Ma csak egy fesztivál a sokból. Olyan, amilyennél ezerszer jobbat találhat az ember akár csak a Zöld Pardonban is… Vagy akár egy hónap múlva a Balaton mellett. Bármelyik napon. Ami a VEN-ben jó: az ismerősök. Ez azonban egy igazán jó fesztiválhoz – lássuk be – kevés.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s