Hijj

Posted: 2009. augusztus 13. in Agymenés
Címke: ,

Bazz! Most aludtam át egy egész éjszakát, és amikor felébredtem, az óra közölte velem, hogy még csak két óra telt el. Weird. (magyarázat: az idő nem egy folyamatosan múló valami, hanem egy állandó entitás, aminek a részleteit saját ritmusunkban fogjuk fel, mivel nem történhet minden egyszerre. De ne térjünk el a témától! :D)

Álmomban egy öregasszony képébe öltözött rókát Béla le akart lökni egy hokedliről, de én nem hagytam. Tudtam, hogy a nőnek vaj van a füle mögött, de közöltem a kutyával, hogy nem ez a módja.

Na és hogy hol jártam (nem tegnap előtt – mint számomra kiderült, hanem) tegnap, azaz szerda este?

Ráspoly átjött. Igazából az egész úgy indult, hogy megiszunk egy sört. Amikor a sör felénél jártunk, már nagyon nem bírtunk magunkkal, szóval felkerekedtünk, és… Kimentünk a Filatorigáthoz. Igen, Sziget. Nagyjából 11-re értünk oda, és ha már ott jártunk, ugyan miért is ne mennénk be? S lőn.

Szóval beszélgettünk angol srácokkal, akik füvet kerestek, s találtak négernél a reggae & latin sátornál. Hallgattunk Žagart. Ittunk kurvadrága dobozos Drehert. Megkérdeztük csajoktól, hogy mennyi az idő, aki azt hitték, fel akarjuk szedni őket – na azokat ki is röhögtük; nem voltak jók, de rosszak voltak…

Sziget egy életérzés. Hihetetlen. VOLTam az elVENt időszakban amolyan fesztiválocskákon. Egyiken sem éreztem jól magam, de az 5 rongyos Sziget beugró akkor is százszor megérte, ha csak 3-4 órát tudtunk ott eltölteni, mert másnap meló. Elképesztő, hogy ez az egyetlen feszt, ami még ma is azt hozza ki belőlem, mint amikor legelőször voltam. Imádom!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s