Lakógyűlés

Posted: 2010. szeptember 17. in Agymenés
Címke: ,

Komolyan mondom néha konkrétan azt tudnám kívánni, hogy teljen már el az az 5-10 év, amíg az a sok gyökérnyugdíjas meghal, vagy hulljanak már el most, mert idegileg kikészítenek.

PolKorrekt kiegészítés: nem az összes nyugdíjasról van szó. A gyökérnyugdíjasokról. Különbség.

Szóval rendkívül energiatakarékos program megvalósítása a nevezett kaszt jeles képviselőinek köszönhetően teljes mértékben meg fog hiúsulni. Most inkább nem írnám le betű szerint, milyen gondolatok kavarognak a fejemben, mert jobb az mindenkinek. De ha Mucsi villanyszerelős videóját megnézzük, akkor a szavak színes halmaza a homályból a felszínre úszva megcsiklandozza hallójárataink kis üregeit. Remélem, minimum 30%-al emelkedik a gáz januártól.

Volt viszont egy aranyos momentum. Van egy nyugdíjas fölöttünk, aki egyébként a fent említett kaszt tagja, de ezt csak zárójelben jegyzem meg, mert itt nem ez a lényeg. Ő neki az a mániája, hogy rendszeresen felgyújtjuk a lakását. (Egyszer megesett, hogy a sütőbe beleégettünk egy kis húslét, ami miatt szellőztettünk, ő meg vízzel locsolta az ablakunkat.) Na most ezt a víz-locsolós játékot azóta is játsza rendszeresen, akkor is, amikor a konyha felé sem nézünk, szóval ráhagytuk. De most, amikor megszólalt a lakógyűlésen… És kábé közölte, hogy szarember az, aki rendszeresen felgyújtja a fölötte lakó lakását… Na ránéztem…

Hát nem tudom. Szóval az a helyzet, hogy én arra a nőre mindig mosolyogtam, amíg nem tudtam, ki ő, de félek tőle, ha mostantól meglátom, kinevetni fogom, nem mosolyogni rá… Na mindegy.

Most le kell nyugodnom. Hallgatok egy kis Marilyn Mansont, meg Rob Zombiet, meg megnézek pár Mucsi-videót, hátha jobb lesz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s