Eszter? Gomba!

Posted: 2011. április 10. in Agymenés
Címkék: , , ,

Érdekes ez a “kiegyensúlyozott” sajtó, ami nem ad hírt a több ezer embert megmozgató tüntetésekről. (Beszélek itt az indexről, ahol egy mínuszos hírt kapott a kötelező jelleg miatt Tétényi Éva, és nulla hírt kapott a Hősök tere demo.)

Természetes, hogy Orbán Viktor gyáva volt, és nem mert Tétényi Éva szeme elé kerülni. Török Kristófnak, a miniszterelnöki hivatal kétszáznegyvenhetedik nímandjának adták át a petíciójukat, melyben új választásért könyörögnek. Kristóf fiú közölte, hogy a NER keretein belül fognak az üggyel foglalkozni. Tehát leszarják!

Persze szegény Tétényi Éva kötelezően mondja, hogy ő elégedett. Én azonban ezt nem hiszem! Miért lenne elégedett? Nem értem…

Mindegy. Közben A Párt (, pártunk, és kormányunk) kitalálta a békekölcsönt. És persze híveik fizetik be a Zuschlag díjat, és közben fennhangon hangoztatják, hogy inkább ezeket a (Zuschlag) szervezeteket támogatják a Zuschlag-szervezetek helyett.

Eszem megáll!

Mi a büdös véreres szájbakúrt lófasz van ezzel az országgal???

Hozzászólások
 1. alekszejev szerint:

  Kicsit visszafogottabban… de azért tökéletesen igazad van!

 2. Csabi szerint:

  Nemis értem miért húztad fel magad (irónia ON), hisz annyi mindent köszönhetünk Viktor bácsinak: Van új médiatörvényünk, van nyugdíjtörvényünk (vagy mi a rosseb), van új alkotmányunk, és állatvédelmi törvény bigyónk is (a patkányomnak lassan több joga lesz mint nekem) és van egy rakás átnevezett közterületünk is. Kihagytam valamit? Csináltak bármi értelmeset az elmúlt évben?

  • Rita szerint:

   Igen van amit kihagytál. Lesz családi pótlék változás is ha elfogadják (és miért ne tennék 2/3-ad ugye), azaz egy darab gyerek után 3 max 5 évig kapnak majd a lelkes szülők családi pótlékot, ha nem szülnek/vállalnak többet akkor a gyerek 5-25 éves koráig abból tartják el a gyereket, amiből óhajtják, ugyanis honatyáink szerint két fizetésből simán megél három ember. Nem tudom milyen fizetést számoltak… biztos a sajátjukat. Na abból valóban megél 3 esetleg 30 ember vígan…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s