Konyorges!

Posted: 2006. március 20. in Agymenés
Címkék: ,

Kedves megvezetett jobboldaliak, akik azt hiszik a fidesz az egyetlen jobboldali part! NINCS IGAZATOK, MERT A FIDESZ KOSZONOVISZONYBAN SINCS A JOBBOLDALISAGGAL! Aki azt hiszi, hogy megis, annak fogalma sincs, mit jelent jobboldalinak lenni, es az tenyleg kommunista!

Ti azt hiszitek, hogy Rakosi elvtars csak ugy betort a miniszteriumba, es azt mondta, hogy “Emberek, matol diktatura van!“? Mert ha tenyleg azt hiszitek, akkor hulyebbek vagytok, mint gondoltam! Rakosi elvtarsat szerettek, tapsoltak neki, oriasi szemelyi kultusz alakult ki korulotte, es aki neki ellentmondott, az nem volt igazi hazafi! Aztan egyszercsak tapsolni kotelezove valt, es a tobbi mar tortenelem!

  1. Kedves jobboldali embertarsaim! Ti komolyan azt gondoljatok, hogy jobboldali az a part, ami semmilyen mas partot nem tur meg maga mellett?
  2. Kedves jobboldali embertarsaim! Ti komolyan azt gondoljatok, hogy jobboldali az a part, amely csak azert szavaztatott a kettosallampolgarsagra, mert az ellenkezojet nehez lenne megmagyarazni a szavazoknak?
  3. Kedves jobboldali embertarsaim! Ti komolyan azt gondoljatok, hogy jobboldali az a part, amely azt allitja, Romania EU csatlakozasanak megszavazasat Szekelyfold autonomiajahoz koti, aztan (annak ellenere, hogy veto-joga van, tehat ha O nem egyezik bele, nincs csatlakozas!) szo nelkul igennel szavaz?
  4. Kedves jobboldali embertarsaim! Ti komolyan azt gondoljatok, hogy jobboldali az a part, amely barminemu kritikarta vadul kommunistazni kezd?
  5. Kedves jobboldali embertarsaim! Ti komolyan azt gondoljatok, hogy jobboldali az a part, amely egy liberalis bohockodaskent indult, aztan kesobb a hatalom-ehseg (allitolag) keresztyen embereket nevelt beloluk?
  6. Kedves jobboldali embertarsaim! Ti komolyan azt gondoljatok, hogy jobboldali az a part, amely kormanyzasa elso napjan egy hazugsaggal nyit, es amint valaki megcafolhatatlan bizonyitekokat mutat be musoraban arrol, hogy hazudott, a szemelyt ujsagirokent ellehetetlenitik, es televizio-musorat megszuntetik, ujsagat felszamoljak?

Ha szerintetek ez a jobboldalisag, akkor szanlak titeket az egetvero ostobasagotok miatt! Mert fogalmatok sincs, egykoron mit jelentett jobboldalinak lenni!

Es hogy hogy jon egy szemet naci zsido kommunista, hogy megmondja, mit jelent jobboldalinak lenni! Ha ha tenyleg ezt gondolod, akkor ajanlom figyelmedbe a negyedik pontot! Es virtualisan halld a vallad folott: “En megmondtam!

Hozzászólások
  1. CsanyiL szerint:

    Es hogy hogy jon egy szemet naci zsido kommunista, hogy megmondja, mit jelent jobboldalinak lenni!

    Ki ez a “hős”?

  2. gerzsonka szerint:

    Milyen hosre gondolsz?

  3. CsanyiL szerint:

    Átvitt értelemben… Akkor így: ki ez?

  4. gerzsonka szerint:

    A “szemet naci zsido kommunista, aki megmondja mit jelent jobboldalinak lenni“, en volnek. Mert a jobboldalisaggal nincs bajom. A fidesz fele al-jobboldali neokommunista ideologiaval van bajom!

    A jellemzessel meg a leggyakoribb fidesz kritikara, az aduaszra celoztam. Ha ugyanis mas erv nincs, akkor jon a komcsizas, amit egy visszamaradott 5 eves gyerek sem muvel mar!

    – Anyuuuu! A Feri elvette a teherautomaaat!
    – Nem is!
    – De akkor is, es csunya vaaaaagy!

  5. CsanyiL szerint:

    “- Anyuuuu! A Feri elvette a teherautomaaat!
    – Nem is!
    – De akkor is, es csunya vaaaaagy!“

    Eeeeeeez hooooooogy jööööön iiideeeeeee?????
    Geeerzsoonkaaaa mooond meeeeg!Plíííííííííz.:D

  6. gerzsonka szerint:

    Sehogy! Csak ugy irtam!

  7. CsanyiL szerint:

    Akkor jó.

Hozzászólás